Privat Ave

Termálne pramene na Liptove

Termálne pramene a vodné parky

Medzi prírodné bohatstvo Liptova patria nie len hory, ale aj termálne pramene, ktorých je na Liptove niekoľko. Vybrať si môžete od lokálnych vodných parkov s termálnou vodou až po drobné kade v prírode. 

Aquapark Tatralandia

Najväčší vodný park na Liptove sa nachádza najbližšíe od Liptovského Trnovca. V zime je otvorená vnútorná časť a časť vonkajších bazénov s termálnou vodou. V lete celý komplex.

Water park Bešeňová

Druhý najväčší vodný komplex s termálnou vodou ponúka obrem vodnej zábavy či relaxu i najväčší saunový komplex na Liptove. Dostupný od nás autom do 15 minút.

Kaďa Liptovský Ján

Na konci obce Liptovský Ján sa môžete vykúpať v kadi s minerálnou vodou, ktorá má liečivé účinky pri reumatických, kožných či ženských chorobách. V areáli kade je i pitný minerálny prameň.

Letné termálne kúpalisko

V Liptovskom Jáne sa nachádza i letné termálne kúpalisko s jánskou liečivou minerálnou vodou. Celoročne môžete využiť liečivú termálnu vodu na bazéne v hoteli Máj v komplexe kúpaliska.

Kaďa Kalameny

Za obcou Kalameny, na začiatku Kalamianskej doliny nájdete prírodnú kaďu s 33°C, ktorá vyviera z 500m hĺbky a má priaynivý vplyv na pohybové ústrojenstvo. V letnej sezóne vyberá obec parkovné.

Aqua Vital park - Kúpele Lúčky

Jediné kúpele na Liptove sa nachádzajú v čarokrásnej prírode na začiatku Lúčanskej doliny. Pre návštevníkov ponúkajú vonkajšie i vnútorné bazény s liečivou minerálnou vodou.

Objav krásy Liptovska

Objav krásne zákutia Liptovskej prírody a ich možnosti na aktívny či pasívny oddych. Užite si dostupnú dovolenku na Liptove podľa seba.

Vyberte si typ ubytovania

Mobilný dom pri Liptovskej Mare

V príjemnom prostredí, kúsok od Liptovskej Mary.

2-6 osôb Wi-Fi, parkovanie, súkromie

Izby na súkromí so záhradou

Dve izby 2+1 s výhľadom do záhrady.

Wi-Fi, TV, Parkovanie Záhrada na relax, grilovanie či hry

Návrat hore