Privat Ave

Lyžovanie na Liptove

Lyžiarske strediská

Liptov ponúka najlepšie podmienky na lyžovanie na Slovensku. Vybrať si môžete od najväčšieho strediska Jasná, cez lokálne lyžiarske strediská až po nekonečné množsto skialpových túr a zjazdov vo voľnom teréne.

Jasná

Najväčšie stredisko so svahmi na južnej i severnej strane Chopku ponúka možnosti pre všetkých lyžiarov. V sezóne premáva skibus priamo z Liptovského Trnovca.

Opalisko

Lyžiarske stredisko v Závažnej Porube pri Liptovskom Mikuláši ponúka svahy pre začiatočníkov i pokročilých a vleky gombičky a dvojsedačku.

Malino Brdo

Lyžiarske stredisko priamo v Ružomberku je dobre dostupné od nás autom a ponúka Vám čaro lyžovania vo Veľkej Fatre a príjemnú atmosféru.

Zverovka- Spálená

Dostupné stredisko je i na Oravskej strane pri Zuberci v Roháčoch, vzdialené 45min jazdy autom cestou s krásnymi výhľadmi na Liptov.

Podbanské

Stredisko vhodné pre začiatočníkov a deti. Svahy sú ideálne na učenie prvých oblúčikov a nasadania na vlek, všetko s krásnym výhľadom na Kriváň.

Dolinky

Lokálne stredisko s 3 vlekmi ideálne pre pokročilých i začiatočníkov. Nachádza sa na konci obce Žiar. pred vstupom do Žiarskej Doliny.

Objav krásy Liptovska

Objav krásne zákutia Liptovskej prírody a ich možnosti na aktívny či pasívny oddych. Užite si dostupnú dovolenku na Liptove podľa seba.

Vyberte si typ ubytovania

Mobilný dom pri Liptovskej Mare

V príjemnom prostredí, kúsok od Liptovskej Mary.

2-6 osôb Wi-Fi, parkovanie, súkromie

Izby na súkromí so záhradou

Dve izby 2+1 s výhľadom do záhrady.

Wi-Fi, TV, Parkovanie Záhrada na relax, grilovanie či hry

Návrat hore